Bericht versturen
Thuis Productenvensters 10 prooem sleutel

Internet

Ik ben online Chatten Nu

Internet

Productdetails:
Plaats van herkomst: USD
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verkopende Eenheden: De enige grootte van het punt Enige pakket: 19X14X0.4 cm kiezen brutogewicht u
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000pcs/dag
Gedetailleerde productomschrijving
Productenstatus: Voorraad Type: Besturingssysteem
Versietype: Internet Plaats van herkomst: China, VS
Activering: online garantie: Het levenstijd
Verpakking Details: OEM-pakket DVD: 32 bit 64 bit
Certificering: Certificated Software Pakket bevat: Coa+DVD Oem Pak
Hoog licht:

activeer vensters 10 proproductcode

,

Vensters 10 Procoa-Sticker

Vensters 10 professionele Winst 10 Pro 64 beetjes 3,0 van de systeembouwer USB-flashstationsoftware

 

Productomschrijving

Internet 0

 

Dit zijn de hoofdlijnen die Vensters 10, en zelfs pret aan gebruik gemakkelijk maken.

Cortana. Cortana is de virtuele medewerker u nooit wist u wilde. Zij is uw persoonlijke secretaresse zonder de loonlijst. Zij neemt dictees, creeert kruidenierswinkellijsten, hulp in onderzoek, open apps, en surft natuurlijk het Web. Zij maakt handen vrij om van het nemen op een nieuw niveau nota te nemen. U kunt dingen als ook doen vraagt Cortana om u eraan te herinneren om luiers op te nemen wanneer u dichtbij een opslag bent. Een ontzagwekkende eigenschap voor mamma die meer dan elke persoon moeten jongleren met zou.

 

Rand. Dit is nieuwe Webbrowser inbegrepen in Vensters 10. Het melden van snellere snelheden en grote specialiteit komt voor als de nieuwe lezingswijze. Deze lezingswijze doet alle supplementen op de pagina van de hand om lezen veel voor de gebruiker gemakkelijker en comfortabeler te maken. Het geeft lezers ook de capaciteit om een lijst van toekomst te creëren leest voor hen om ook terug te komen.

  • Continuum. Dit is de touchscreen software in Vensters 10. In tegenstelling tot de oude besturingssystemen die automatisch waren plaats touch screen eerst, ontdekt dit systeem de hardware en later de juiste interface die voor de behoeften van de gebruikers worden gebruikt.
  • Virtuele bureaubladen. Onder de taakweergaveoptie in Vensters 10, kunnen de gebruikers afzonderlijke werkstations voor verschillende gebruikers of projecten creëren. Dit helpt een grote organisatie van de vele dossiers houden die een gebruiker kan hebben en gemakkelijke toegang geeft.
  • Universele Apps. Dit is één van de koelste eigenschappen. Dit staat gebruikers aan synchronisatie toe om het even welke apps die zij in de Venstersopslag hebben gekregen met de apparaten van alle gebruikers met inbegrip van PCs, tabletten, en Xbox.

De bovengenoemde eigenschappen zijn ontzagwekkend maar sommigen zijn nog benieuwd, „waarom indien ik?“ schakel. Wat zo veel beter over Vensters 10 het Huis dan de zou kunnen zijn Vensters ik nu gebruik? PC-tijdschrift maakte een lijst van 10 ontzagwekkende redenen waarom u zou moeten schakelen. Deze zijn enkel enkelen van die redenen.

  • Snelheid. Algemene betere snelheid die tijdens opstarten omvatten. Een andere die snelheidsverhoging, op gamers van de wereld wordt gericht, komt uit DirectX 12 (de nieuwe 3D motor) die gokken op een nieuw niveau van snelheid en ervaring neemt.
  • Menu Start. Ja, is het beginmenu achter en beter dan ooit. De nieuwe tegel gebaseerde lay-out maakt touchscreen toegang veel gemakkelijker. Het handhaaft ook allerlaatste updates op app tegels zoals Twitter en Facebook, zodat bent u altijd s klikt vanaf verbonden.
  • Cortana. Deze eigenschap zoals de sprekende hersenen van het systeem. Het beantwoordt niet alleen spraakopdrachten, houdt het ook spoor van dingen zoals het de favoriete scores en weer van het sportenteam.
  • Nieuwe Browser. Dit browser loopt bij een veel snellere snelheid dan de oude. Het is veel meer efficiënte energie, en kenmerkt betere verenigbaarheid dan browsers zoals Firefox en Chrome.
  • Xbox App. Gamers gaat van deze eigenschap houden en gaat het vereisen. Niet op kan u uw vrienden en verwezenlijkingen van Xbox, maar ook stroomspelen van uw console aan uw versa van PC beheren en van het visum. Het geeft u ook de capaciteit om multiplayer spelen met andere Xbox-spelers op uw PC te spelen.

Met ontzagwekkende verbeteringen, grote nieuwe eigenschappen, en de terugkeer van sommige opnieuw uitgevonden nietjesvensters 10 geeft het Home Edition gebruikers alles zij misschien konden vereisen. Cortana is een groot partner aan een verblijfs thuis mamma dat genoeg handen niet heeft aan het jongleren van met alle dingen zij moet doen. Xbox app geeft gamers zo veel vrijheid in het aanpassen van hun gokkenervaring. Microsoft hield iedereen in mening toen zij beslisten tot Vensters 10 te leiden. Er zijn onbegrensde mogelijkheden aan wat u met Vensters 10 Home Edition kunt verwezenlijken.

Internet 1

 

Windows 7 pro
Windows 7-huis
Vensters 8,1 pro
Vensters 10 pro
Vensters 10 huis
Office 2013 2016 2019
Venstersserver 2012 2016 2019 STD
Venstersserver 2012 2016 2019 Datacenter

 

Contactgegevens
Micro software Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Alic

Tel.: 15422334455

Fax: 86--1522334455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)