Bericht versturen
Thuis Productende sleutel van de softwarevergunning

3.0USB

Ik ben online Chatten Nu

3.0USB

Productdetails:
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Certificering: ce
Modelnummer: bureau 2019 pro plus
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: 15usd
Verpakking Details: Verkopende Eenheden: De enige grootte van het punt Enige pakket: 17.5X17.5X1 cm kiezen brutogewicht
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000pcs/dag
Gedetailleerde productomschrijving
Productenstatus: Voorraad Type: Besturingssysteem
Gesteunde besturingssystemen: MAC, Windows Versietype: Internet
Merknaam: Microsoft Modelnummer: Office 2019 Pro plus
Plaats van herkomst: VS/Ierland/Singapore/Puerto Rico Naam van het product: Office2019
Versie: 32 bit 64 bit Media: USB 3,0
Guarnatee: Leven Verpakking Details: Retaibox/OEM-verpakking
Levertijd: 1-2days Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 50000000PCS/Month
Hoog licht:

MS office 2016 pro plus

,

De Norm van Microsoft Office 2016

3.0 USB Microsoft Office 2019 Pro plus Zeer belangrijke Vergunning voor 1 Vensterspc

 

Productomschrijving

 

3.0USB 03.0USB 1

 

 

 

Zeer belangrijke en downloadverbinding voor Office Professional Plus 2019

 

Office 2019-de Beroeps plus omvat:

 

Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019, OneNote 2019, Outlook 2019, Uitgever 2019, Toegang 2019, (Office Web Apps (Word, Excel, Powe rPoint, OneNote)

Met het nieuwe bureau, hebt u nu een beter overzicht dan ooit van uw werk en persoonlijke taken. Delend nota's en dossiers snel en gemakkelijk. De Link verzenden of gebruiken het vrije Office Web Apps om inhoud te bekijken en uit te geven. Enkel herziet het begin met een malplaatje en en raffineert dan uw werk met de professionele hulpmiddelen. Individueel het werken. Trek uw ideeën met het toetsenbord, de naald of het touche screen. Werken met media inhoud is nu gemakkelijker dan ooit. Tussenvoegselbeelden, video's, en online inhoud in dossiers door te slepen en te dalen. Integreer gemakkelijk inhoud direct van PDFs in Word.

 

De toepassing omvatte:

 

Microsoft Word
Neem uw het schrijven op het volgende niveau met Microsoft Word. Microsoft Word, een tekstverwerker is een perfect hulpmiddel voor bloggers, schrijvers, studenten of journalisten die aan professionele documenten werken. De malplaatjes van de gebruiksdouane en toegevoegde eigenschappen om uw het schrijven verder te nemen die één stap.

 

Microsoft Excel
Één van de werelden de meeste populaire spreadsheetprogramma's. Creeer professionele spreadsheten voor financiële verslagen gebruikend op bestelling gemaakte malplaatjes of creeer uw eigen gebruikende moderne formules en berekeningen.

 

Microsoft Power Point
Creeer, keurige presentaties met Microsoft PowerPoint om u te maken van de rest duidelijk uitkomen. Gebruik animatie en pre-gemaakte malplaatjes om uw presentaties te verbeteren. Perfectioneer voor studenten en bedrijfseigenaars.

 

Microsoft-Uitgever
Het voorzien van u van eenvoudige hulpmiddelen om visueel het beïnvloeden, professionele publicaties te maken. Met nadruk die op pagina-indeling en ontwerp wordt gelegd, kunt u snel combinerend tekst, foto's en verbindingen, en op athemanier publiceren die uw publiek aanpassen, of dat e-mail, PDF is, XPS of hoog - kwaliteitsdrukken

 

Microsoft Outlook
Outlook is de makkelijk te gebruiken e-maildienst van Microsoft. De Bureaubladtoepassing biedt meer diepgaande eigenschappen aan dan de online vooruitzichtendienst. Het perfecte hulpmiddel voor al uw e-mailbehoefte.

 

Microsoft OneNote
OneNote wordt het best gebruikt in een samenwerkingsmilieu. Vonden de tussenvoegsel individuele nota's, de beelden of andere inhoud op Internet en delen met collega's of familie terwijl het opslaan van het allen in veilige één, gemakkelijk om tot plaats toegang te hebben.

 

Microsoft Access
De toegang is een software van het databasebeheer. Als u een database of een webtoepassing bouwen en moet creëren om efficiënter te werken dan is dit voor u. Met pre-gebouwde malplaatjes creeer webtoepassingen die door browser of de databases zonder vereiste codage werken.

 

Skype voor Zaken
Verbind aan uw team overal gebruikend cliënten over Vensters, MAC, iOS, en Android™, of breng verre deelnemers in vergaderingsruimten van elke mogelijke omvang met Skype voor Zaken. Met één klik, kan iedereen van uw onlinevergadering, van om het even welk apparaat lid worden. U kunt verkiezen later direct samen te komen, of programma van Outlook voor

Transactieproces

LEVERING
-


Het Hoe kan ik ontvangt mijn Productcode?
Wij verstrekken uw productcode in een tekstformaat dat op het scherm, na uw ordebevestiging wordt getoond, en wij verzenden ook dit direct naar e-mail die tijdens controle wordt verstrekt.

Hoe ik snel mijn productcode zal ontvangen?
Ons vrij leveringssysteem staat voor onmiddellijke en automatische toewijzing van uw Productcode toe. Zodra de klant betaling verricht (en gaat om het even welke fraudecontroles over) de Productcode zal op het scherm worden verstrekt en zal verzonden worden naar hun e-mailrekening. Dit verzekert levering binnen enkele minuten van de productcode, op elk ogenblik van de dag.

Wat is een Vergunning/een Productcode?
Een Vergunning/een Productcode zijn het serienummer of de productcode die een product activeert. Dit is gewoonlijk een combinatie getallen en letters.

 

 


TERUGBETALINGEN & WINST

-


Terugbetalingen
Zodra een gekocht softwarepakket is geactiveerd of een activering door de Microsoft-plaats is geprobeerd wordt het pakket terugbetaalbaar niets. Wij kunnen niet het softwarepakket aan onze voorraad toevoegen als een activering is voltooid of geprobeerd.
Wij kunnen geen terugbetaling uitgeven als een klant het verkeerde product heeft gekocht. Voorbeeld: Een klant koopt een pakket van de vensterssoftware voor een MAC-machine.

Uitwisselingen
Als het softwarepakket gebrekkig is en/of niet kan terug:kope/door de Microsoft-website worden geactiveerd zelfs daarna het ontvangen van hulp van ons technische ondersteuningteam (via E-mail Live Chat), zullen wij klanten met een vervanging uitgeven. Gelieve te merken op dat de uitwisselingen binnen 90 dagen na aankoop slechts beschikbaar zijn.

Terugbetalingsproces
De terugbetalingen zullen die terug naar de krediet/debetkaart worden gecrediteerd dat de klanten worden gebruikt om hun orde, terugbetalingen te plaatsen van ons die platform worden verwerkt onmiddellijk de tijd aan krediet aan de klant wordt gevergd volledig van de uitgever van de klantenkaart en/of de bankrekening afhangt.

3.0USB 23.0USB 1

Vensters 11 pro
Vensters 11 huis
Vensters 8,1 pro
Vensters 10 pro
Vensters 10 huis
Office 2016 2019 2021
Venstersserver 2012 2016 2019 STD
Venstersserver 2012 2016 2019 Datacenter

 

Contactgegevens
Micro software Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Alic

Tel.: 15422334455

Fax: 86--1522334455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)