Bericht versturen
Thuis ProductenWindows Server 2019 Standardvergunning

OEM-producten

Ik ben online Chatten Nu

OEM-producten

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RETAIL and OEM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: sticker of dvd volledig pak
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal, Alipay
Levering vermogen: 50000SETS/DAY
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Computersysteem Versie: OEM-producten
Materiaal: ESD Sticker DVD Kleur: Blauw Roze
garantie: Leven Taal: Engels
Hoog licht:

de normkern 2019 van de venstersserver

,

server 2019 datacenter verlenen van vergunningen

De server 2019 STD van de Windows Server 2019 Standardwinst OEM volledig pakket

Productomschrijving
De Windows Server 2019 Standard is de opvolger aan de populaire besturingssysteemwindows server 2016 het voor de meeste infrastructuurscenario's en ook voor werkbelasting zoals Microsoft SQL Server of Microsoft SharePoint geschikt is. Het verstrekt de efficiënte eigenschappen van de bedreigingsbescherming die verder dan de bescherming van Windows Server 2016 gaan. De virtuele machines (VMs) zijn ontwikkeld om gevoelige toepassingen te beschermen. Linux VMs wordt nu ook gesteund. De beheerders kunnen netwerksegmenten tussen servers gemakkelijk ook coderen. Is de Windows Defender Geavanceerde Bedreigingsbescherming (ATP) een nieuwe eigenschap. Het biedt preventieve bescherming tegen aanvallen en de nul-dag exploiteert in Windows Server 2019 Standard. Het laat ook centraal beheer van de volledige veiligheidscyclus toe.
Krachtig serverbeheersinstrument
De Windows Server 2019 laat hybride wolkenscenario's toe. De basis voor dit is Project Honolulu, dat in 2017 werd vrijgegeven. De bestaande Windows Server-milieu's worden gemakkelijk verbonden met de nieuwe wolkendiensten. De gebruiker kan Azuurblauwe Steun, Herstel na noodgeval, Azuurblauwe Dossiersynchronisatie en andere Microsoft-diensten in bestaande infrastructuren en toepassingen gemakkelijk integreren. De software van Projecthonolulu werd officieel gelanceerd terzelfdertijd als de versie van Windows Server 2019. Dit serverbeheersinstrument is een centrale interface voor het leiden van servers die onder Vensters 2019, 2016 of 2012R2, met of zonder een GUI lopen. De gemeenschappelijke taken, zoals prestaties controle of serverconfiguratie, worden gemakkelijker aangezien zij in Project Honolulu verschillend zijn. Beheren van de Venstersdiensten in is mengen-serverarchitectuur ook gemaakt gemakkelijker.
Kleinere containers en HCI-infrastructuren
Meer dan zijn voorgangers, helpt de Windows Server 2019 Standard ontwikkelaars om bestaande toepassingen te moderniseren aangezien zij met containertechnologieën werken. De beelden van de de basiscontainer van de serverkern van het besturingssysteem dienen dit doel. Van de beelden kunnen aan één derde van hun originele grootte worden de omvang gereduceerd. Dit vermindert ook downloadtijd door ongeveer 72 percenten. Het open-broncontainersysteem Kubernetes wordt ook gesteund. De Hyperconvergedinfrastructuren (HCI) zijn reeds gekend aan gebruikers van Windows Server 2016 en het Windows Server software-Bepaalde Programma. De Preconfiguredhci oplossingen ook blijken nuttig in Windows Server 2019. Zij helpen gegevensverwerking en opslag aan behoeften voldoen, en zijn gemakkelijk op te stellen en schaal. Zij kunnen ook worden geleid gebruikend Project Honolulu, dat zeer het dagelijkse werk met HCI-implementaties vereenvoudigt.
De Windows Server 2019 verhoogt prestaties en betrouwbaarheid
Het is ook mogelijk om het programma als Gastheer (RDSH) te gebruiken van de Extern bureaubladzitting. De op Windows gebaseerde programma's of een volledige Desktop kunnen onder gebruikers worden gedeeld aangezien zij op de gastheer lopen. De nieuwe functies voor geheugenbeheer zijn ook interessant. De Diensten (SMS) van de opslagmigratie maken het mogelijk om oude bestandsservers aan de versie van 2019 bij te werken. Daarbij, worden de gegevens, de toegangsrechten en de montages over overgebracht. De opslagmigratie brengt de identiteit van de oude server naar nieuwe over zodat de vorige computer van het netwerk kan losmaken. De noodzakelijke instrumenten zijn inbegrepen in de hulpmiddelen van Honolulu. De Windows Server 2019 Standard omvat ook de eigenschap van de Opslagreplica. Deze eigenschap werd omvat in Datacenter Edition van Windows Server 2016 en wordt gebruikt voor op blok-gebaseerde replicatie van volumes tussen servers en clusters. De Windows Server 2019 komt ook met een grafische interface die sommige gebruikers in de versie van 2016 misten.

Gelieve te verwijzen naar de eisen ten aanzien van Windows Server 2016 tot de officiële informatie voor Windows Server 2019 beschikbaar is:
Bewerker: 1,4 GHz EMT64 met 64 bits of AMD64, geadviseerde vierling-kern
Geheugen: 512 MB ECC gesteunde geheugenmodules en 800 MB voor VM installaties
Harde schijf: voor kern 32 GB, voor GUI nog eens 4 GB
Schijfcontrolemechanisme: Volgzaam de Schijfcontrolemechanisme van PCI Express
 
De vergeleken vensters scheiden 2019 om 2016 te scheiden

Bescherm Uw Zaken

 

Microsoft-de technologieën hebben ingebouwde veiligheid om beschermingsgegevens over apparaten en apps onsite of in de wolk te helpen, en u te helpen van bedrijfsverstoringen terugkrijgen.

 • Net op tijd & net genoeg Beleid
 • Windows Defender voor malwarebescherming
 • Vertrouwde op/Veilige laars
 • Beschermde Virtuele Machines
 • De Diensten van de gastheerbeschermer

Verbeter IT Efficiency & Productiviteit
 

Helpen leveren verhoogde efficiency en maximaliseert uw IT investering, geeft de technologie van Microsoft u de zakelijke hulpmiddelen van een veel groter bedrijf, aan de juiste prijs.

 • Verbeterde Containers
 • Rekclusters
 • Rolling clusteros verbeteringen
 • Directe Opslagruimten
 • Opslagreplica
 • Opslagquality of service

 

Klaar ben voor de Wolk
 

Of u zich aan de wolk nu of in de toekomst beweegt, krijg het beste van beide werelden. Microsoft-de technologieën zijn ontwerp voor hybride wolkenit milieu's.

 • Gecodeerde Virtuele Machines en Containers
 • Azuurblauwe Reserve, Azuurblauwe Opslag, Azuurblauwe Plaatsterugwinning
 • Azuurblauw Active Directory
 • Azuurblauwe Verre ServerBeheersinstrumenten (RSMT)
 • Operations Managerreeks

 

Wij kunnen onder de producten van lijstvensters aanbieden:

Windows 7 pro
Windows 7-huis
Vensters 8,1
Vensters 10 pro
Vensters 10 huis
Office 2013 2016 2019
Venstersserver 2012 2016 2019 STD
Venstersserver 2012 2016 2019 Datacenter

 
Hoe te om de software te ontvangen?

 • Van keuren wij uit betaling, SCHIP COA binnen 24 uren door DHL goed.
 • Aan avoide zijn de sleutels stoled of samenkomen door meer mensen, verzenden alle sleutels door voorraadingenieur.

De dienst

 • De sleutel zal verzenden naar uw e-mail binnen 24 uren. Gelieve te delen niet de sleutel, of te installeer het op verschillende computers. Wij bieden volledig terugbetalingsleven aan maar over gebruikte sleutels geen garantie zal krijgen

Productbeelden:

OEM-producten 0
 

Contactgegevens
Micro software Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Alic

Tel.: 15422334455

Fax: 86--1522334455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)