Bericht versturen
Thuis Productenvensters 10 prooem sleutel

Engelse Versie

Ik ben online Chatten Nu

Engelse Versie

Productdetails:
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verkopende Eenheden: De enige grootte van het punt Enige pakket: 19X14X0.4 cm kiezen brutogewicht u
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000pcs/dag
Gedetailleerde productomschrijving
Productenstatus: Voorraad Type: Besturingssysteem
Versietype: Internet Plaats van herkomst: China, VS
Activering: online garantie: Het levenstijd
Vergunning: Echte Sleutel Verpakking Details: OEM-pakket
DVD: 32 bit 64 bit Certificering: Certificated Software
Pakket bevat: Coa+DVD Oem Pak
Hoog licht:

activeer vensters 10 proproductcode

,

vensters 10 activator productcode

Vensters 10 het Professionele OEM van Winst Pro Engelse versie 10 volledige pakketdhl vrije verschepen met 64 bits

 

1. Snelle Details

 

Nr Punt Specificatie
1 Vereiste Bewerker 1 GHz bewerker of sneller
2 Vereist Geheugen 1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor 64 bits
3 Vereiste Harde schijfruimte Tot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte
4 Vereiste videokaart beeldschermresolutie 800 x 600 of hoger. DirectX® 9
grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
5 Vereiste connectiviteit Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)
6 Andere systeemvereisten Micro-soft rekening voor sommige eigenschappen wordt vereist die.
Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware

 


2. Producteigenschappen
(1) toepassingswaaier
Alle eigenschappen van Vensters 10 Pro plus bedrijfsfunctionaliteit voor encryptie; verre login; het creëren van virtuele machines; en meer.

 

(2) veiliger
Houd uw dossiersbrandkast met BitLocker, en breng dezelfde veiligheid op verwijderbare opslagapparaten met Beetjekast ertoe om te gaan. Vensters 10 Pro omvat Windows Defender-ook Antivirus, die de macht van de wolk, de brede optica, machine het leren, en gedragsanalyse om uw apparaten tegen het te voorschijn komen te beschermen, verfijnde bedreigingen gebruikt. Plus, verzekeren automatische updates1 u volledige, aan de gang zijnde bescherming tegen huidige en toekomstige bedreigingen hebt.

(3) Extern bureaublad
Login aan uw PC of de tablet en heeft toegang vrijwel overal tot uw veilig dossiers, omslagen, en apps van. Allen u wenst is een een verbinding en Extern bureaublad van Internet. Het begin die een document in het bureau uitgeven, houdt werkend aan het in de koffiewinkel op uw telefoon, en eindigt omhoog op uw huispc.

(4) venstersinkt
Vang grote ideeën alvorens zij weg met Venstersinkt uitglijden. Heb toegang snel tot een Werkruimte van de Venstersinkt met de klik van een digitale pen of recht van uw taskbar. U kunt de Inktwerkruimte zelfs uittrekken alvorens het programma te openen. En krachtig paar het inkten met Bureau en andere apps voor het slimme nota nemen, gemakkelijke documentprijsverhoging, en het nauwkeurige schetsen of trekken.

(5) vensters Hello
Teken binnen aan uw Venstersapparaten met Vensters Hello in minder dan 2 seconde-3 keer sneller dan een wachtwoord. De gezichts of vingerafdrukerkenning verleent onmiddellijke toegang, en u hebt altijd de optie om een SPELD als steun te behouden. Het is de onderneming-rang manier om Venstersapparaten veiliger te houden.

 

(6) bureau
De multitasking eigenschappen van Vensters 10 paar volkomen met Bureau. U kunt schikken het uw scherm nochtans u wil. Slaag veelvoudig Bureau apps en gemakkelijk doc. op het één scherm, en moeiteloos onverwachte tot vier van hen erin om uw werkruimte te optimaliseren. U kunt de gedeelde rand van gebroken apps aan ook glijden waar u het wilt, gemakkelijk resizing beide apps in één enkele motie.

(7) Micro-soft Rand
Micro-soft de Rand is snellere, veiligere die browser voor Vensters 10 wordt gebouwd. Het heeft voor het moderne Web geoptimaliseerd, maar nog compatibel met erfenis apps en plaatsen geweest. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. Gebruik de lezingsmening om afleiding te elimineren zodat kunt u efficiënter werken. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.

(8) Cortana
Cortana is uw persoonlijke digitale medewerker. Zij kan berichten over benoemingen en uiterste termijnen verstrekken, documenten voorstellen u voor een aanstaande vergadering kunt vereisen, en uw groepsagenda synchroon houden. Creeer me gemakkelijk, wijzig, en open lijsten met enkel uw stem. En Cortana integreert met andere Windows-app, zoals Kleverige Nota's, foutloos Inktherinneringen, en Micro-soft Taakgebeurtenissen.

 

(9) wat is het Verschil tussen Vensters 10 Pro en Vensters 10 Huis?
Vensters 10 wordt Huis geconcentreerd op de consument, Vensters 10 is Pro meer daar voor de hoofdgebruikers en die die kleine tot middelgrote ondernemingen in werking stellen. Dit kan in de geavanceerde die veiligheidseigenschappen worden gezien in het Propakket worden gevonden. De beetjekast is een integraal onderdeel professionele niveauwindows-besturingssystemen sinds Uitzicht geweest. In Vensters 10 Pro heeft Micro-soft tot sommige fijne aanpassingen aan de dienst gemaakt.

Zoals u van een Proversie zou denken is er ook steun voor Externe bureaubladen, virtualisatie, het Beheer van het Groepsbeleid en toegang tot Vensters 10 Bedrijfsopslag. Micro-soft maakt een lijst ook van de capaciteit om zich bij Azuurblauw Active Directory, met een eenmalige aanmelding aan te sluiten te betrekken ontvangen apps, plus steun voor zich het aansluiten van een bij domein.

Niet zeker als Vensters 10 voor u juist is? Voel vrij om ons voor nadere informatie te contacteren. Hier pride wij op onze betrouwbare reputatie en beste klantenservice.

 

(koop 10) waarom Micro-soft Vensters 10 Beroeps?
Het grootste voordeel van Vensters 10 beroeps is dat het als Vensters voelt. Zodat Micro-soft sterk bewust van de systeemnadruk binnen de partij vanaf de Desktop en het beginmenu, te eenvoudige te snel niet zal werken.

Dit is de beste combinatie van geluk met de beste kwaliteit Windows 7 en Windows 8, Desktopeigenschappen 7 met sommige aanraking-vriendschappelijke eigenschappen 8,1.
Bovenal, zullen Vensters 10 Pro bewezen Micro-soft droom om één enkel besturingssysteem te verstrekken dat aan alle platforms kan werken, in feite, spoedig een werkelijkheid worden.
Nu verzendend ons het onderzoek om de beste overeenkomst van Vensters 10 spoedig te worden Beroeps.

 

Windows 7 pro
Windows 7-huis
Vensters 8,1 pro
Vensters 10 pro
Vensters 10 huis
Office 2013 2016 2019
Venstersserver 2012 2016 2019 STD
Venstersserver 2012 2016 2019 Datacenter

 

Contactgegevens
Micro software Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Alic

Tel.: 15422334455

Fax: 86--1522334455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)