Thuis ProductenVensters 10 Huisoem

Bureauvensters 10 Huisoem/Vensters 10 Prooem Verbeterings Veelvoudige Taal

Ik ben online Chatten Nu

Bureauvensters 10 Huisoem/Vensters 10 Prooem Verbeterings Veelvoudige Taal

Office Windows 10 Home OEM / Windows 10 Pro Oem Upgrade Multiple Language
Office Windows 10 Home OEM / Windows 10 Pro Oem Upgrade Multiple Language Office Windows 10 Home OEM / Windows 10 Pro Oem Upgrade Multiple Language Office Windows 10 Home OEM / Windows 10 Pro Oem Upgrade Multiple Language Office Windows 10 Home OEM / Windows 10 Pro Oem Upgrade Multiple Language

Grote Afbeelding :  Bureauvensters 10 Huisoem/Vensters 10 Prooem Verbeterings Veelvoudige Taal

Productdetails:
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Huis
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verkopende Eenheden: De enige grootte van het punt Enige pakket: 19X14X0.4 cm kiezen brutogewicht u
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 50000pcs/dag
Gedetailleerde productomschrijving
Producten Status: Voorraad Type: Besturingssysteem
Gesteunde besturingssystemen: Vensters Versietype: Onderneming
Merknaam: Microsoft Modelnummer: Vensters 10
Plaats van herkomst: De V.S. Singapore Japanse Koreaan Levertijd: 1-2 dagen
Schipmanier: DHL EMS FEDEX Pakkettaal: Japanner/Rus/Koreaan/het Engels
Garantie: levensduur Het pakket omvat: USB-flashstation + DOOS
Certificering: Microsoft Partner Naam van het product: Winst 10 Huis en Bedrijfs Kleinhandelsdoos
Activering: 100% activering online globaal
Hoog licht:

vensters 10 oem van de huisuitgave

,

vensters 10 huisdvd met 64 bits

 

Gebruikt globaal Origineel Microsoft Windows 10 Winst 10 van het huiscomputerbesturingssysteem prosleutel

 

systeemvereisten:

Bewerker 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0


Vensters 10 Huis

Huisvriend maar Vers

Vensters 10 Huis brengt de beste eigenschappen van Windows 7 en Windows 8 bijeen. Het menu Start is achter en combineert die met live-tegels u bijgewerkt te houden. Vensters 10 kenmerkt gloednieuwe apps zoals Post, Foto's, Kaarten, Groef, Films & TV. OneDrive laat u al uw informatie in de wolk houden zodat kunt u tot het op om het even welke Vensters 10 gemakkelijk toegang hebben apparaat.

 

Geen Nieuwe Nodig Hardware

Vensters 10 Huis heeft minimale systeemvereisten die het gemakkelijk maken om op uw huidige computer te installeren. Als uw computer Windows 7 of Windows 8 dan in werking stelt kunt u Vensters 10 gemakkelijk installeren. De automatische veiligheidsupdates houden u bijgewerkt en beschermd.
 

Vensters 10 Huis versus Pro, Welke Vensters is Juist voor u?

Vensters 10 Huis en Pro zijn definitief hier en zij zijn volledig van grote eigenschappen. Vensters 10 Huis omvat een terugkeer van de het Menu Start, Cortana, de Batterijbesparingwijze, de Apparaatversleuteling, de Virtualisatie, Microsoft-Rand, en veel meer. Een grote keus voor uw PC thuis.

Vensters 10 Pro omvat al functionaliteit van Vensters 10 Huis plus extra bedrijfs en veiligheidseigenschappen. Vensters 10 Pro komt met het Beheer van het Groepsbeleid, de capaciteit om zich bij een Domein aan te sluiten, Bitlocker, Extern bureaublad, en Microsoft-Paspoort. Een ideale keus als u kleine tot middelgrote zaken in werking stelt of als u geavanceerde veiligheid zoekt.

Gelieve van nota te nemen, als u Windows Vista hebt of Windows XP u zal moeten SCHOON doen INSTALLEERT alvorens aan Vensters 10 te bevorderen installeerde.

Bureauvensters 10 Huisoem/Vensters 10 Prooem Verbeterings Veelvoudige Taal 0

De beste Vensters nog

Vensters 10 wordt ontworpen om met u foutloos van één apparaat naar een andere te gaan. Het is snel en ontvankelijk. U wordt zelfs vrije praatje of telefoonsteun van echte mensen. Met Vensters 10, het gemakkelijker dan ooit is om grote dingen te doen.

Het werkt enkel

Vensters 10 combineert de Vensters u kent en reeds grote verbeteringen toevoegt u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo1 laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen

Multi-doet

Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.

Microsoft-Rand

Het is nagelnieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.

Uniek van u

Uw Vensters 10 apparaat erkent u en erkent uw aanwezigheid op echt persoonlijke manieren. Met Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en lichten omhoog in erkenning die, die u golven door login en u bevrijden van het moeten zich in een password.3 herinneren of typen

Gokken en Xbox

Speel uw Xbox Onespelen op uw Vensters 10 PC, laptop, of tablet. Gebruik de Speldvr eigenschap om uw grootste heldenbewegingen te registreren en naar uw vrienden onmiddellijk te verzenden, zonder uw game.4 te verlaten

Cortana

Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die over al uw Vensters 10 apparaten werkt om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer over u te leren na verloop van tijd, wordt Cortana nuttiger elke dag die, die transparant en uw vertrouwen houden blijven.

Bureauvensters 10 Huisoem/Vensters 10 Prooem Verbeterings Veelvoudige Taal 1

Windows 7 pro
Windows 7-huis
Vensters 8,1 pro
Vensters 10 pro
Vensters 10 huis
Office 2013 2016 2019
Venstersserver 2012 2016 2019 STD
Venstersserver 2012 2016 2019 Datacenter

Contactgegevens
Micro software Co.,Ltd

Contactpersoon: Alice Software

Tel.: 15771922343

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)