Thuis Productende sleutel van de softwarevergunning

Laptop het huis van Microsoft Office en bedrijfs 2019 Productcodeactivator Russische Versie

Ik ben online Chatten Nu

Laptop het huis van Microsoft Office en bedrijfs 2019 Productcodeactivator Russische Versie

Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version
Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version

Grote Afbeelding :  Laptop het huis van Microsoft Office en bedrijfs 2019 Productcodeactivator Russische Versie

Productdetails:
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Certificering: ce
Modelnummer: Het Huis en de Zaken van Office 2019
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: 7usd
Verpakking Details: Verkopende Eenheden: De enige grootte van het punt Enige pakket: 175.5X175.5X1 cm kiezen brutogewic
Levertijd: 24hours
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000pcs/dag
Gedetailleerde productomschrijving
Productenstatus: Voorraad TYPE: Voorzien van een netwerk & Server
Gesteunde besturingssystemen: Vensters Versietype: Internet
Merknaam: YD Software Modelnummer: het bureauhuis en zaken van 2019
Plaats van herkomst: Armenië Toepassing: Bureausoftware
Besturingssysteem: Vensters 11/8/10 Taal: 20 taalversies
Levertijd: 4-8 dagen Systeemtype: Het Softwaresysteem van Microsoft
Hoog licht:

MS office 2016 pro plus

,

periodieke bureau 2016 beroeps plus

Het hete huis van het verkoop100% Originele Nuttige Microsoft bureau 2019 en bedrijfs Russische versie Kleinhandelsdoos met DVD-laptop sleutel

Productomschrijving

HET HUIS EN DE ZAKEN VAN OFFICE 2019 VOOR VENSTERS


Het Office Home en de Zaken 2019 verstrekken de hoofdzaak om het allen neer te worden. Ideaal voor kleine ondernemingen en families die populairste Microsoft Office apps met inbegrip van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en belangrijk Outlook vergen.

Alle apps worden vaak bijgewerkt zodat zult u altijd met de recentste eigenschappen bijgewerkt zijn.


Wat inbegrepen is?

Met nieuwe modern kijk, en de tijdbesparende eigenschappen het Office Home van 2019 & de Bedrijfsuitgave verbetert samenwerking en met de capaciteit om uw documenten aan de wolk met OneDrive te bewaren kunt u overal toegang hebben tot hen van.

 • 1x vergunning (Productcode) voor Microsoft 20196 Huis & Zaken
 • Veilige & Officiële Microsoft-Downloadverbinding
 • Volledig geïnstalleerd 2019 versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote & Outlook
 • Alle inbegrepen taalpakketten

De toepassing omvatte:


Het Huis van Microsoft Office 2016 & Bedrijfssysteem

Microsoft Word
Neem uw het schrijven op het volgende niveau met Microsoft Word. Microsoft Word, een tekstverwerker is een perfect hulpmiddel voor bloggers, schrijvers, studenten of journalisten die aan professionele documenten werken. De malplaatjes van de gebruiksdouane en toegevoegde eigenschappen om uw het schrijven verder te nemen die één stap.

 

Microsoft Excel
Één van de werelden de meeste populaire spreadsheetprogramma's. Creeer professionele spreadsheten voor financiële verslagen gebruikend op bestelling gemaakte malplaatjes of creeer uw eigen gebruikende moderne formules en berekeningen.

 

Microsoft Power Point
Creeer, keurige presentaties met Microsoft PowerPoint om u te maken van de rest duidelijk uitkomen. Gebruik animatie en pre-gemaakte malplaatjes om uw presentaties te verbeteren. Perfectioneer voor studenten en bedrijfseigenaars.

 

Microsoft-Uitgever
Het voorzien van u van eenvoudige hulpmiddelen om visueel het beïnvloeden, professionele publicaties te maken. Met nadruk die op pagina-indeling en ontwerp wordt gelegd, kunt u snel combinerend tekst, foto's en verbindingen, en op athemanier publiceren die uw publiek aanpassen, of dat e-mail, PDF is, XPS of hoog - kwaliteitsdrukken

 

Microsoft Outlook
Outlook is de makkelijk te gebruiken e-maildienst van Microsoft. De Bureaubladtoepassing biedt meer diepgaande eigenschappen aan dan de online vooruitzichtendienst. Het perfecte hulpmiddel voor al uw e-mailbehoefte.

 

Microsoft OneNote
OneNote wordt het best gebruikt in een samenwerkingsmilieu. Vonden de tussenvoegsel individuele nota's, de beelden of andere inhoud op Internet en delen met collega's of familie terwijl het opslaan van het allen in veilige één, gemakkelijk om tot plaats toegang te hebben.

 

Microsoft Access
De toegang is een software van het databasebeheer. Als u een database of een webtoepassing bouwen en moet creëren om efficiënter te werken dan is dit voor u. Met pre-gebouwde malplaatjes creeer webtoepassingen die door browser of de databases zonder vereiste codage werken.

 

Skype voor Zaken
Verbind aan uw team overal gebruikend cliënten over Vensters, MAC, iOS, en Android™, of breng verre deelnemers in vergaderingsruimten van elke mogelijke omvang met Skype voor Zaken. Met één klik, kan iedereen van uw onlinevergadering, van om het even welk apparaat lid worden. U kunt verkiezen later direct samen te komen, of programma van Outlook voor

Verwante Producten

 

ModelNumber  

 

Sleutel

 

CoAetiket

 

Kleinhandelsdoospakket

 

 

Office 2021

Office 2021 Pro

Office 2021 Pro plus

 

(Huis & Zaken)

(Huis & Student)

Office 2019

Office 2019 Pro

Office 2019 Pro plus

Het Huis & de Student van Office 2019

(Huis & Zaken)

Sleutel

 

CoAetiket

 

Kleinhandelsdoospakket

Transactieproces

LEVERING
-


Het Hoe kan ik ontvangt mijn Productcode?
Wij verstrekken uw productcode in een tekstformaat dat op het scherm, na uw ordebevestiging wordt getoond, en wij verzenden ook dit direct naar e-mail die tijdens controle wordt verstrekt.

Hoe ik snel mijn productcode zal ontvangen?
Ons vrij leveringssysteem staat voor onmiddellijke en automatische toewijzing van uw Productcode toe. Zodra de klant betaling (en gaat om het even welke fraudecontroles over) verricht de Productcode zal op het scherm worden verstrekt en zal verzonden worden naar hun e-mailrekening. Dit verzekert levering binnen enkele minuten van de productcode, op elk ogenblik van de dag.

Wat is een Vergunning/een Productcode?
Een Vergunning/een Productcode zijn het serienummer of de productcode die een product activeert. Dit is gewoonlijk een combinatie getallen en letters.

 

 


TERUGBETALINGEN & WINST

-


Terugbetalingen
Zodra een gekocht softwarepakket is geactiveerd of een activering door de Microsoft-plaats is geprobeerd wordt het pakket terugbetaalbaar niets. Wij kunnen niet het softwarepakket aan onze voorraad toevoegen als een activering is voltooid of geprobeerd.
Wij kunnen geen terugbetaling uitgeven als een klant het verkeerde product heeft gekocht. Voorbeeld: Een klant koopt een pakket van de vensterssoftware voor een MAC-machine.

Uitwisselingen
Als het softwarepakket gebrekkig is en/of niet kan terug:kope/door de Microsoft-website worden geactiveerd zelfs daarna het ontvangen van hulp van ons technische ondersteuningteam (via E-mail Live Chat), zullen wij klanten met een vervanging uitgeven. Gelieve te merken op dat de uitwisselingen binnen 90 dagen na aankoop slechts beschikbaar zijn.

Terugbetalingsproces
De terugbetalingen zullen die terug naar de krediet/debetkaart worden gecrediteerd dat de klanten worden gebruikt om hun orde, terugbetalingen te plaatsen van ons die platform worden verwerkt onmiddellijk de tijd aan krediet aan de klant wordt gevergd volledig van de uitgever van de klantenkaart en/of de bankrekening afhangt.

Laptop het huis van Microsoft Office en bedrijfs 2019 Productcodeactivator Russische Versie 1Laptop het huis van Microsoft Office en bedrijfs 2019 Productcodeactivator Russische Versie 2

Vensters 11 pro
Windows11 huis
Vensters 8,1 pro
Vensters 10 pro
Vensters 10 huis
Office 2016 2019 2021
Venstersserver 2012 2016 2019 STD
Venstersserver 2012 2016 2019 Datacenter

 

Contactgegevens
Micro software Co.,Ltd

Contactpersoon: Alice Software

Tel.: 15771922343

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten